Nagrada za „iskon”

Bez autora
May 11 2014

„Iskon“ ulje fabrike „Viktoria oil“, osvojilo je prestižnu nagradu „Superior Taste Award 2014“, koju dodeljuje Međunarodni institut za ukus i kvalitet iz Brisela, kao vodeća evropska organizacija koja testira i promoviše prehrambene proizvode i napitke vrhunskog kvaliteta iz celog sveta.Tokom testiranja žiri svaki proizvod ocenjuje povezanih očiju, a prema rigorozno propisanoj proceduri takozvanih čulnih analiza. Prilikom ocenjivanja, žiri posebno vodi računa o mirisu, izgledu, ukusu, ali i naknadnom ukusu, teksturi i brojnim drugim kriterijumima svakog pojedinačnog proizvoda.

Nagrada za „iskon”„Iskon“ ulje fabrike „Viktoria oil“, osvojilo je prestižnu nagradu „Superior Taste Award 2014“, koju dodeljuje Međunarodni institut za ukus i kvalitet iz Brisela, kao vodeća evropska organizacija koja testira i promoviše prehrambene proizvode i napitke vrhunskog kvaliteta iz celog sveta.

Tokom testiranja žiri svaki proizvod ocenjuje povezanih očiju, a prema rigorozno propisanoj proceduri takozvanih čulnih analiza. Prilikom ocenjivanja, žiri posebno vodi računa o mirisu, izgledu, ukusu, ali i naknadnom ukusu, teksturi i brojnim drugim kriterijumima svakog pojedinačnog proizvoda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik